Strandurile din statiunea Baile Felix

Statiunea Baile Felix atrage turistii care sunt interesati sa petreaca un sejur intr-o oaza de relaxare  si pe aceia care doresc sa beneficieze de efectele benefice ale apelor termale din zona. Exceptand obiectivele turistice din zona, cei mai multi turisti doresc sa se bucure de strandurile din Baile Felix, care au fost modernizate de curand si care sunt echipate cu instalatii utile in tratamentul diverselor afectiuni ale organismului.

 Unul dintre cele mai cunoscute stranduri din Baile Felix este strandul Apollo. Acesta este unul dintre cele mai populare locuri de relaxare, in care persoanele interesate pot avea parte atat de bazine cu apa rece, cat si de bazine cu apa termala, cu o temperatura cuprinsa intre 26 si 49 de grade. Acest strand modern ofera 10 bazine, atat pentru adulti cat si pentru copii. Unul dintre bazine are o suprafata de 1000 mp si este dotat cu instalatii de hidromasaj, detinand 20 de paturi de masaj subacvatic. Strandul Apollo gazduieste activitati precum aquagym, aquazumba, concursuri sportive si petreceri cu spuma in sezonul de vara. De asemenea, sauna, solarul si dusurile sunt facilitati prezente in interiorul strandului. Acesta este situat foarte aproape de intrarea in statiunea Baile Felix, in imediata apropiere a unei promenade frumos amenajate. Strandul Apollo este deschis publicului pe toata durata anului.

stranduri baile felix

Aqua Park Baile Felix este un complex modern in interiorul statiunii Baile Felix, care include bazine cu apa termala care are o temperatura variabila, intre 34-36 de grade. Aqua President, asa cum mai este cunoscut Aqua Park-ul, are o capacitate de 800 de persoane si este deschis si pe timpul iernii. Aici sunt puse la dispozitia publicului cele 13 bazine interioare, 3 bazine exterioare, o piscina cu valuri, o grota de tip mediteranean, o zona pentru copii, sauna turceasca si finlandeza si tobogane atat in interior, cat si in exterior. Aqua President este localizat la 280 m de intersectia drumurilor DC64 si DN76, cu directia Beius sau Deva. Accesul la Aqua Park se face prin padure, paralel cu Hotelul International.

Hotelul International din statiunea Baile Felix este dotat cu o piscina pentru inot care este deschisa din luna mai a fiecarui an, pana in luna septembrie, o piscina cu apa termala care include si o ciuperca cu apa, un pool bar, jeturi cervicale si jacuzzi, o piscina pentru copii si un spatiu de plaja. Piscina cu apa termala, cat si cele cu apa rece sunt disponibile si pentru publicul din afara hotelului, de luni pana duminica, intre orele 8 si 20. Hotelul International este situat pe strada Victoria nr. 8, in centru statiunii, foarte aproape de Strandul Mare si Strandul Apollo. Acest hotel ofera servicii de wellness si spa, dar si tratamente pentru afectiuni reumatice, posttraumatice si neurologice, cu ajutorul apelor minerale si termale. Facilitatile din incinta acestui hotel sunt certificate EuropeSpa Med, oferind turistilor posibilitatea de a se bucura de efectele apelor cu temperaturi cuprinse intre 40 si 49 de grade Celsius. In sezonul de vara, turistii pot beneficia si de servicii precum Aquagym, Aquazumba, petreceri cu spuma si activitati pentru copii.

Hotelul Termal din Baile Felix se afla la numai 200 de metri de centrul statiunii, langa padure, si detine o piscina cu apa termala care este recomandata persoanelor care necesita tratament impotriva afectiunilor osteo-articulare si a afectiunilor posttraumatice. Turistii pot beneficia aici de tratamente pentru fata si corp si se pot bucura de masaje si bai benefice intregului organism. Hotelul detine si un salon de Geriatrie, unde persoanele in varsta pot beneficia de tratamente impotriva imbatranirii premature, de tratamente pentru incetinirea procesului de imbatranire, pentru cresterea imunitatii, pentru imbunatatirea simturilor si a frumusetii pielii, pentru prevenirea unor boli grave precum Alzheimer sau depresii, etc. De asemenea, persoanele interesate de tratamente in interiorul acestei facilitati vor beneficia si de oferte la produsele Gerovital, create in acelasi scop. Temperaturile apei din piscina se situeaza ingtre 40 si 49 de grade Celsius si au proprietati oligominerale care ajuta la tratarea afectiunilor reumatice, posttraumatice si neurologice. Acest hotel poate fi gasit la 350 m distanta de strandul Apollo si la 2 km de Aqua President.

Hotelul Nufarul din aceasta statiune este situat in centrul statiunii, foarte aproape de Strandul Mare si Strandul Apollo si foarte aproape de padure. Acesta ofera o piscina pentru inot care este deschisa publicului din luna mai pana in luna septembrie a fiecarui an, 2 piscine cu apa termala care ofera masaj cervical, paturi cu hidromasaj si perdea de apa, dar si o piscina pentru copii. Piscina interioara cu apa termala  este ideala pentru tratamentele unor afectiuni precum spondiloza, coxartroza, gonartroza, poliatroza, spondilita anchilozanta, poliartrita reumatoida, bursita, tendinita, discopatiile, parezele si paraliziile. De asemenea, turistii pot beneficia si de servicii de relaxare, masaje, servicii de balneo-fizioterapie, un salon de infrumusetare, tratamente cu produsele cosmetice Gerovital, un serviciu medical de urgenta si acces la sali de fitness si la sauna.  

Strandul Felix este unul dintre cele mai moderne stranduri din statiunea Baile Felix, unde pot fi gasite bazine cu apa termala cu o temperatura care variaza intre 32 si 36 de grade Celsius. De asemenea, turistii pot beneficia de relaxare si de un sejur placut cu ajutorul toboganelor din interiorul strandului, a bazinului cu valuri, a bazinului cu hidromasaj, a jacuzzi-ului, a gheizerelor si a  altor elemente de relaxare. In timpul sezonului de vara, turistii mai pot beneficia de un loc de plaja cu iarba si nisip, un teren de minifotbal, etc. Acest strand este situat pe strada Primaverii, in apropierea strandului Apollo. 

Alte informatii utile despre Baile Felix


Baile Felix


Informatii utile Baile Felix

Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta!