Baile Felix, o statiune balneara si de relaxare de valoare

Baile Felix este o statiune balneara renumita inca din cele mai vechi timpuri pentru puterea apelor termale de a trata afectiunile corpului si pentru tratamentele care pot fi urmate cu ajutorul acestor ape. Date importante referitoare la aceasta statiune au existat inca din anul 1000, de la descoperirea izvoarelor termale atat de valoroase. Aceasta statiune nu este, insa, renumita numai pentru apele termale, dar si pentru potentialul de a atrage turisti in scop de relaxare. Strandurile si Aqua Park-ul existente aici ofera conditii optime pentru relaxare si divertisment. Mai mult decat atat, obiectivele turistice din aceasta zona reprezinta un motiv intemeiat pentru a vizita aceasta zona. Din punct de vedere al ospitalitatii, turistii beneficiaza aici de 7000 de locuri de cazare in hoteluri si alte cateva sute in pensiunile private. Cu toate ca locurile de cazare sunt numeroase, perioada verii si perioada sarbatorilor de iarna sunt perioade de varf, in care turistii au nevoie de o rezervare in avans a locurilor de cazare, avand in vedere multitudinea de persoane doritoare sa petreaca un sejur vindecator in aceste locuri.

Tratamente Baile felix

Programele de recuperare din Baile Felix pot fi oferite atat de catre centrele de relaxare si recuperare din interiorul statiunii, cat si de catre Spitalul Clinic de Recuperare Medicala din Baile Felix, atunci cand afectiunile sunt foarte grave. Afectiunile care pot fi tratate prin intermediul acestor servicii sunt de natura reumatica, articulara, neurologica, cardiovasculara, respiratorie, hepato-biliara, digestiva, renala, ginecologica, dermatologica, oculara, post-traumatica, post operatorie, endocrina, metabolica, de nutritie, paralitica, anemica, alergologica, depresiva, intelectuala si chiar si afectiunile cauzate de boli profesionale. Serviciile extrem de variate ale statiunii ofera tuturor turistilor, pe baza de programare, sesiune de fizioterapie, electroterapie, aerosoli, termoterapie, bai carbogazoase, gimnastica medicala si de intretinere, masaj, fizioterapie, etc.

Serviciile de Spa oferite in interiorul hotelurilor moderne sunt extrem de relaxante si sunt potrivite atat pentru persoanele care necesita tratamente avansate cat si pentru persoanele care nu sufera de afectiuni ale corpului, ci cauta doar momente de relaxare deplina. Unitatile balneare sunt localizate in incinta hotelurilor si a spatiilor special organizate pentru astfel de activitati, incluzand piscine interioare si exterioare cu o temperatura de pana la 49 de grade Celsius, jacuzzi, saloane de masaj si tratament, bai turcesti, sali special amenajate pentru gimnastica medicala, spatii adaptate pentru realizarea aerosolilor.

Turistii isi pot planifica sejururi cu o durata lunga sau scurta in care sa se bucure de plimbari prin statiunea modernizata in mod constant, de divertisment, de mancare traditionala romaneasca si internationala, de stranduri si de posibilitatea de a admira obiective turistice importante din zona. Cele mai populare restaurante din zona se afla in incinta hotelurilor din interiorul statiunii, insa turistii s-au dovedit a fi foarte incantati de preturile mici si mancarea foarte gustoasa, de-a lungul timpului, in restaurante precum Restaurantul Rustic,  Neli, Ami, Perla din statiunea 1 Mai, Allegria, apartinand aceleasi statiuni, etc. Turistii interesati de vizitarea unor locuri interesante pot beneficia, de asemenea, de excursii la pestera Ursilor, una dintre cele mai cunoscute pesteri din Romania, pentru frumusetea ei si pentru fosilele aproape intacte ale ursilor. 

Alte informatii utile despre Baile Felix


Baile Felix


Informatii utile Baile Felix

Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta!