Cazare la 0 Hoteluri in Elenite, Bulgaria

Comparam preturile pentru vacanțe în Elenite, Litoral Bulgaria de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Elenite - Litoral Bulgaria


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Elenite / cu filtrele selectate

Elenite

Ce trebuie sa stim cand suntem cazati in Elenite

Elenite este una dintre cele mai romantice statiuni de pe litoralul Bulgaresc al Marii Negre, o statiune relativ noua, construita incepand cu anul 1985. Numele ei inseamna „Cerbi”. Culmile inverzite ale muntilor Stara Platina se unesc cu apele albastre ale marii si creeaza o priveliste incredibil de frumoasa. Amestecul de aer proaspat de la munte si briza marina creeaza un mediu unic, proaspat si reconfortant.

Statiunea este situata la 5 km de Sveti Vlas si la 10 km de Sunny Beach.

Cum e plaja in statiunea Elenite

Plaja este lunga de aproximativ 800 m, cu sezlonguri si umbrele, in caz ca soarele este prea puternic, iar marea se adanceste treptat.

Plaja are nisipul foarte fin si este destul de incapatoare pentru turistii cazati in complexele turistice din statiune.

Conditii de cazare in statiunea Elenite

Elenite este o statiune mica, formata exclusiv din cateva hoteluri si vile de 5 si 4 stele care ofera conditii de cazare foarte bune. Sunt construite pe malul marii si ofera astfel turistilor privelisti minunate de la balcoanele camerelor sau de pe terasele restaurantelor. Au piscine, parcari incapatoare, Centre SPA, baruri, restaurante si terenuri de sport. In Elenite se practica sistemul All Inclusive, care inseamna servicii complete de cazare, masa si bauturi autohtone.

Posibilitati de distractie si relaxare in statiunea Elenite

Turistii pot face plimbari pe potecile verzi ale muntelui, bai de soare pe plaja, inot si scufundari in apele cristaline ale marii.

Din Elenite se pot usor vizita alte statiuni, ca Sveti Vlas sau Sunny Beach.

Valută

Valuta bulgară se numeşte LEVA (BGN), care este alcătuit din 100 stotinki. Toate plăţile se efectuează în valuta naţională. Bancnotele sunt de 1, 2, 10, 20, 50 şi 100 de leva, iar monedele de 1, 2, 5, 20 şi 50 de stotinki. Curs valutar fix: 1 Euro = 1.95583 Lev. Se recomandă ca schimbul valutar să fie efectuat la birourile de schimb, la recepţia hotelului, la aeroport sau banci.