Oferte sejur cazare Cipru De Nord 2019 | OcaziiTuristice.ro

Comparam preturile pentru   Cipru De Nord  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Cipru De Nord - Cipru

× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Cipru De Nord din Cipru cu filtrele selectate

Cele mai importante localitati din Cipru De Nord - Cipru

Aeroporturi pentru plecari in Cipru De Nord - Cipru

Mai multe informatii pentru un sejur in Cipru de Nord

Cipru de Nord

Cipru de Nord este zona de locuit a cipriotilor turci astfel ca locul sta sub un semn cultural inedit. Te duce cu gandul partial la taram turcesc. Imbina perfect luxul hotelurilor de 5 stele cu viata autentica a insulei. Un stil de viata fascinant, ospitalitate si servicii all inclusiv sunt repere ale turistilor cand vine vorba de aceasta destinatie.

Cipru de Nord este bogat in oferte turistice, de aceea unele locatii sunt pentru cei in cautare de lux vor regasi aici bucatarii cu adevarat exclusiviste, printre altele.

O combinatie intre istorie si traditie, lux si confort comtemporan se dezlantuie aici. Pe de-o parte sunt locatiile de cazare, pe de alta parte natura salbatica, cu plaje neatinse, castele medievale care contribuie la o imagine fascinata a Ciprului de Nord.

Pentru multi, zona de nord a ciprului este o contradictie, pentru ca se considera a fi o parte mai putin dezvoltata a insulei. Aici insa investitia masiva in locatii de lux, cu inalte standarde de calitate este ceea ce satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Destinatia este una sigura, iar plecarea este din Bucuresti, un zbor direct care sa va duca pe taramul relaxarii.