Cazare Venus - 18 Hoteluri din Venus Disponibile

Comparam preturile pentru  Venus  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Venus


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Venus?
(Scor: 551 / 1 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotelul este situat la 50 m de plaja, complet renovat.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 50m
Nota:
nr comentarii:
Situat in nord-vestul statiunii Venus, intr-o zona foarte linistita, inconjurat de mult spatiu verde, Hotelul Sanda( partial renovat), ofera conditii bune de cazare si in zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 500m
Nota:8,2
nr comentarii:308
Curatenie=8,6
Confort=8
Facilitati=8
Personal=8,6
Raport calitate/pret=8,7
WiFi gratuit=6,2
Locatie=7,7
Situat in nordul Statiunii Venus, la 6 minute pe jos față de plajă, Hotelul Rodica are camere luminoase, izolate fonic, renovate si dotate cu mobilier modern, un bar de zi cu terasă de vară mare. Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 200m
Nota:6,9
nr comentarii:305
Curatenie=6,7
Confort=6,4
Facilitati=6,4
Personal=7,6
Raport calitate/pret=7
WiFi gratuit=6,7
Locatie=7,1
Amplasat in statiunea Venus, la numai 50 de metri de plaja, Hotelului Florica( renovat partial), ofera cazare in camere cu internet WiFi gratuit. Hotelul dispune si de un frumos restaurant cu grădină de vară și terasă. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 50m
Nota:7,1
nr comentarii:129
Curatenie=6,9
Confort=7
Facilitati=6,6
Personal=7,6
Raport calitate/pret=6,6
WiFi gratuit=5,5
Locatie=8,1
Hotelul Favorit, situat la 150 de metri de plaja oferă spre cazare camere cu baie privată şi cu balcon, avand loc de joacă pentru copii, iar conexiunea Wi-Fi este gratuită. Acest hotel de 2 stele este o aripă separată a hotelului de 3 stele Favorit.Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Distanta fata plaja 150m
Nota:6,9
nr comentarii:24
Curatenie=7
Confort=6,4
Facilitati=6,3
Personal=6,9
Raport calitate/pret=7,3
WiFi gratuit=5
Locatie=7,6
Avand o arhitectura unica in Romania, cladire circulara in mijlocul careia este amenajata o frumoasa gradina in stil japonez, hotelul Raluca din Venus, ofera cazare in camere moderne, dotate cu aer conditionat. Hotelul dipune si de o piscina exterioara si restaurant propriu. Nu există acces la internet. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 150m
Nota:7,0
nr comentarii:105
Curatenie=7,1
Confort=6,8
Facilitati=6,4
Personal=8,1
Raport calitate/pret=7
Locatie=6,9
Hotel Veronica, amplasat intr-o zona care abunda in verdeata, dispune de un restaurant, bar, loc de joaca pentru cei mici si parcare, internet wireles gratuit in zona receptiei si in camere, aer conditionat ( ptr aer conditionat se percepe un cost suplimentar). Parcare supravegheata gratuita (90 locuri). WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 100m
Nota:7,5
nr comentarii:162
Curatenie=6,6
Confort=7,3
Facilitati=7,2
Personal=8,1
Raport calitate/pret=7,5
WiFi gratuit=6,6
Locatie=8,4
Hotel Corina din Venus situat la o distanta mica de plaja Melodia si Palace, complet renovat si modernizat in 2008 si 2009, reclasificat de la 2 stele la 3 stele, ofera conditii foarte bune de cazare, in camere cu TV şi baie privată cu duş şi uscător de păr. Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 250m
Nota:7,7
nr comentarii:351
Curatenie=8
Confort=7,4
Facilitati=7,5
Personal=8,4
Raport calitate/pret=7,6
WiFi gratuit=5,7
Locatie=7,3
Hotelul este complet renovat si se afla situat la 50 m de plaja. Situat in centrul statiunii Venus, Hotelul Lidia oferă tratamente cu nămol din Lacul Venus. Oaspeţii pot lua masa pe terasa de vară a restaurantului hotelului. Nu există acces la internet. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 50m
Nota:7,3
nr comentarii:67
Curatenie=7,1
Confort=7,4
Facilitati=6,8
Personal=7,3
Raport calitate/pret=7,1
Locatie=8,3
Complexul Hotelier din Venus, situat la numai 20 de metri de plajă și chiar pe malul Lacului Razelm, renovat in totalitate, cu o arhitectura unica pe rotund, ofera spre cazare camere cu, mobilier nou, frigider, aer conditionat, restaurant şi un bar cu terasă. Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 30m
Nota:8,1
nr comentarii:175
Curatenie=8,3
Confort=7,9
Facilitati=7,9
Personal=8,2
Raport calitate/pret=7,9
WiFi gratuit=6
Locatie=8,6

Mai multe informatii despre Venus

Venus Statiunea Venus este una dintre cele șase stațiuni balneoclimaterice de pe litoralul romanesc al Marii Negre, situata în arealul Comorova din raza orasului Mangalia, in judetul Constanta. Statiunea este aşezată între statiunea Saturn şi Cap Aurora, pe latură sudică a golfului Aurora, la 3 kilometri de Mangalia şi la aproximativ 40 kilometri de Constanţa. Din punct de vedere administrativ, statiunea apartine de orasul Mangalia. Avand vaste spatii verzi, statiunea Venus este locatia perfecta pentru relaxare sub actiunea soarelui, a apei si a brizei marii. Intrucat in zona sunt izvoare de apa minerala sulfuroasa hipotermala, statiunea Venus s-a dezvoltat ca statiune balneoclimaterica in care pot fi tratate o serie de afectiuni importanta.

Cum e plaja in statiunea Venus

Intinsa pe o distanta de aproximativ 1,5 kilometri, plaja statiunii Venus pastreaza particularitatea plajelor din sudul litoralului romanesc, aceea ca este brazdata de golfuri care intra adanc in tarm. Trei astfel de golfuri impart plaja Venus in sectoare inguste. Odata cu inaintarea catre statiunea Saturn plaja devine dreapta si atinge o latime de pana la 200 de metri, acesta fiind sectorul cel mai frecventat de turisti. In aceasta zona izvoresc ape minerale sulfuroase hipotermale, captate si utilizate pentru dusuri terapeutice. In partea de nord, pe o mica portiune, accesul in apa se face mai greu, deoarece malul este presarat cu pietre. Aceasta este o zona preferata de cei care doresc o vacanta cu liniste si intimitate. Pe toata lungimea sa, plaja este acoperita cu nisip fin, iar pe anumite sectoare este amenajata cu sezlonguri si umbrele. Statiunea este cunoscuta ca fiind o locatie in care apa marii este linistita, iar algele isi fac aparitia destul de rar la mal.

Conditii de cazare in statiunea Venus

Cazarea în Venus se face de la hoteluri de 4 stele la hoteluri de 1 stea, campinguri şi în numeroase vile care dau o notă caracteristică acestei staţiuni. Cazarea in statiunea Venus ofera optiuni pentru orice tip de buget. Astfel, Hotel Carmen, Hotel Dana, Hotel Palace si Hotel Afrodita sunt cele mai luxoase unitati de cazare din statiunea Venus si sunt dotate cu sali de fitness, piscine, locuri de joaca pentru copii si sali de conferinte. Conditii bune de cazare in statiunea Venus ofera si hotelurile de 3 stele. In ultimii ani multe dintre ele au fost supuse unor ample procese de renovare, capatand o infatisare frumoasa: Hotel Sunquest, Hotel Mezotermale, Hotel Raluca, Hotel Melodia, Hotel Corina, Hotel Orlando. Hotelurile de 2 stele sunt cele care predomina in statiune si au nume de fete: Hotel Brandusa, Hotel Claudia, Hotel Lidia, Hotel Sandra, Hotel Favorit, Hotel Rodica, Hotel Silvia, Hotel Florica, Hotel Veronica. Multe dintre aceste unitati de cazare au fost imbunatatite prin inlocuirea sau reconditionarea mobilierului, covoarelor sau perdelelor. Hotelurile incadrate la categoria 1 stea nu au fost renovate si sunt, cu o singura exceptie, hoteluri inalte, asezate pe malul marii: Hotel Pajura, Hotel Cocorul, Hotel Vulturul si Hotel Brates.

Unde putem manca in statiunea Venus

Statiunea Venus ofera oportunitati multiple si atunci cand vine vorba de mancare. Restaurante, magazine alimentare, autoserviri, patiserii si fast food-uri sunt raspandite in toata statiunea. La intrarea dinspre Mangalia se afla Restaurantul pescaresc Razelm. Locatia are un farmec aparte care se datoreaza pozitionarii sale pe malul lacului din Venus. Restaurantul este prevazut cu terasa acoperita care se inalta din apele lacului si cu un salon decorat cu motive si simboluri pescaresti. Mancarea servita aici are la baza pesti de mare si de apa dulce preparati in cele mai diverse feluri si garnisiti ca la carte.

Baze de tratament in statiunea Venus

Statiunea Venus este cautata pentru posibilitatile de tratament balneoclimateric pe care le ofera. Izvoarele de ape minerale sulfuroase hipotermale captate in zona statiunii pot vindeca o multime de afectiuni precum spondiloza cervicala, dorsala si lombara, stari posttraumatismale, anemie secundara, rahitism, boli ale pielii, o serie de boli ginecologice, etc. Pe langa aceste ape minerale, efectele terapeutice ale razelor soarelui, apei marii si brizei contribuie la vindecare unor boli de piele, afectiuni respiratorii sau probleme ale aparatului locomotor.

Posibilitati de distractie si relaxare in statiunea Venus

Desi statiunea Venus este o statiune linistita, turisti veniti in vacanta nu au timp sa se plictiseasca in camera de hotel. Chiar daca pe parcursul zilei acestia sunt ocupati preponderent cu plaja sau cu diferitele tratamente, ei pot beneficia din plin si de celelalte oportunitati de distractie pe care statiunea Venus le ofera. Turistii se pot plimba cu ambarcatiuni diverse sau pot lua lectii de scuba diving de la instructori foarte bine pregatiti. Pentru copiii dornici de distractie este deschis un parc de distractii la intrarea dinspre Mangalia, iar intre statiunile Venus si Saturn in fiecare sezon vine circul. Plaja dintre cele doua statiuni este in fiecare an gazda unor evenimente importante care se adreseaza adultilor, precum arhicunoscutul Liberty Parade. Pentru turistii dornici sa cunoasca locuri noi si fragmente din istoria Dobrogei sunt organizate excursii turistice interne si vizite la cele mai importante monumente si vestigii din zona. Astfel, turistii pot face turul staţiunilor litoralului românesc, plimbări cu vaporul pe Marea Neagră sau pe canalul Dunărea - Marea Neagră, deplasări în Delta Dunării, la Cetatea Histria, la Podgoria Murfatlar etc. Pentru cei interesati, se organizeaza si excursii externe precum turul staţiunilor litoralului bulgăresc al Mării Negre ( Balcic, Albena, Nisipurile de Aur, Varna). Pentru pasionaţii de hipism, în imediată apropiere se află herghelia Mangalia.

Hotelurile din Venus, plaja din Venus, bazele de tratament balneoclimateric din Venus, atractiile turistice precum si posibilitatile de petrecere a timpului liber fac ca statiunea Venus sa ramana, o statiune de referinta a litoralului romanesc, fiind in continuare o statiune preferata de turisti ca destinație de vacantă la Marea Neagra.
Mergi Sus

Curs valutar Banca Transilvania

16.08.2018
1 EURO = 4.71 Lei

Ne gasiti pe

021.311.7464 Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti