Cazare Pamporovo Bulgaria

Comparam preturile pentru vacanțe în Pamporovo, Munte de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Pamporovo - Munte


Localitati Munte-Bulgaria
close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Pamporovo


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Recomandat

Hotel Orpheus
Pamporovo
Hotelul Orpheus se află la 300 de metri de centrul staţiunii Pamporovo şi la 200 de metri de teleschiul 1 al centrului de schi şi oferă unităţi de cazare moderne
Distanta fata partie 200m
Recomandat

Hotel Orlovets
Pamporovo
Hotelul Orlovetz se bucură de o amplasare centrală în populara stațiune de schi Pamporovo, oferind camere bine echipate, cu vedere spectaculoasă la Munții
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata partie 700m
Recomandat

Hotel Perelik
Pamporovo
Hotelul Perelik este un hotel de 5 stele din Pamporovo, complet renovat în 2018/2019. Situat în centrul stațiunii, lângă zona de schi, cu acces rapid și ușor la
Distanta fata partie 700m

Hotel Finlandia
Pamporovo
In plus, un autobuz de transfer functioneaza seara intre hotel si Pamporovo. Finlandia ofera un spa si centru de wellness cu piscine, un solarium si multe alte facilitati unde terapii de relaxare sau
Distanta fata partie 800m

Snezhanka Hotel
Pamporovo
Hotel elegant în centrul stațiunii, oferă camere amenajate modern, un hol frumos şi un restaurant spațios intim. Accesul WiFi şi parcarea sunt disponibile gratuit.
Recomandat: Vacanta si relaxare

Cele mai importante localitati din Munte - Bulgaria

Pamporovo

Ce trebuie sa stii cand esti cazat in Pamporovo

Pamporovo este o staţiunea moderna, situata in inima munţilor Rhodopi, munţii miticului Orfeu. Este cea mai insorita staţiune montana din Bulgaria, cu o excelenta zăpadă pe durata intregului sezon, aflandu-se in mijlocul unei păduri de pini și este vizitată mai ales în timpul iernii pentru schi și snowboard. Este, de asemenea, o populară zonă turistică în timpul verii. Pamporovo este situat la 1650 m deasupra nivelului marii, la poalele varfului Snejanka (1926 m). Statiunea Pamporivo se afla la 240 km departare de Sofia si la 85 km de Plovdiv.

Statiunea Pamporovo are o clima excepţionala, cu ierni blande şi in jur de 120 de zile insorite in timpul sezonului de schi, care dureaza din Decembrie pana la Aprilie. Temperatura medie este 3 C. Profilul bland al muntelui face ca partiile sale sa fie ideale pentru incepatori. Exista si piste ca Stenata potrivita pentru schiorii avansati.

Serviciul de urgenta SKI PATROL este disponibil 24 de ore/zi. Statiunea ofera servicii medicale si ambulanta (cu medic si asistenta) si servicii de prim ajutor pe toate partiile. La dispozitie sunt spitale si medici stomatologi. Unele servicii medicale si toate serviciile stomatologice se platesc. Doctorii vor elibera facturi si retete necesare, astfel incât dvs. va putea recupera banii de la asiguratorul din tara. Este recomandat ca, in caz de ranire/imbolnavire sa sunati asiguratorul din tara si sa urmariti instructiunile acestuia.

Partii de ski in Pamporovo

Toate parţiile sunt intretinute in cele mai inalte standarte. Mai mult de 100 de instructori calificaţi, vorbitori de limbi straine, sunt la dispoziţie, atat pentru schiorii şi snowboard-eri incepatori cat şi pentru cei intermediari. Inchirierea de echipament de schi se poate face fie in apropierea parţiilor de schi, fie din zonele de transport. Statiunea ofera trasee cu diferite gradele de dificultate. Acestea sunt localizate între 1926 m şi 1450 m deasupra nivelului marii, pe partiile nordice, estice şi vestice ale Vărfului Snejanka.

Cu skipass-ul "Pamporovo" aveţi acces la un total de 43 km, care se intind intre 1155 m si 1926 m in domeniile schiabile Pamporovo si Mechi Chal/Chepelare. Numeroase partii albastre si verzi sunt ideale pentru invatarea disciplinelor alpine. Cu cca. 12 km de partii roşii le stă si avansaţilor la dispozitie destulă zapada si posibilitati variate. Expertilor le recomandăm coborarea Sneshanka №2, cea mai exigenta din intregul domeniul schiabil.

Pentru snowboarderi la fel ca şi pentru schiori la Pamporovo există un funpark cu 2 grade diferite de dificultate şi o half-pipe pentru începători şi avansaţi. Snowpark-ul din in Pamporovo este o destinaţie îndrăgită fiind impartit atat pentru incepatori şi avansati cat şi pentru experti. Obstacole variate şi creative asigură multă distracţie si posibilitatea de a imbunatati performanta.

Atractii in statiunea Pamporovo

O vacanta in Pamporovo inseamna drumetii pe Muntele Rodopi, plimbari pe Lacurile Smolyan, vizite la Rocile Orpheus, documentare la Muzeul de Speologie din Chepelare si savoare in restaurantele traditionale.

Misticul Munte Rhodopi este atractiv pentru turistii straini si bulgari deopotriva.Formatiunile naturale ale Muntelui Rhodopi sunt unice, iar atractiile sunt nenumarate.Nu uita sa faci un mic popas la Observatorul National de Astronomie, din Varful Rozhen.

Manastirea Bachkovo se intinde in valea Raului Chepelarska, langa statiunea Pamporovo si prezinta icoane exclusiviste si picturi murale splendide. Marea atractie a Manastirii Bachkovo este icoana Fecioarei Maria

Rocile lui Orfeu sunt o minune arhitecturala din Muntele Rhodopi, construita langa unul dintre cele mai mari lacuri de apa dulce, in Regiunea Smolyan, la doar 900 de metri de partia de schi a statiunii Pamporovo.Nu uita sa vizitezi Lacurile Smolyan, una dintre cele mai impresionante repere naturale din regiune, ele fiind imprastiate pe tot drumul de la zona de Rocilor lui Ofreu, din orasul Smolyan. Initial, Lacurile Smolyan au fost 20 la numar, insa astazi putem vizita doar 7 intrucat restul au disparut.

Muzeul Speologic Chepelare este singurul muzeu de acest tip din Bulgaria si se afla in orasul antic Chepelare, la 10 kilometri de Pamporovo. Tot aici, pe bratul drept al raului Chepelare, foarte aproape de Pamporovo, vei putea vizita si Manastirea Bachkov, unde sunt expuse colectii de icoane, carti si obiecte religioase.

Orasul Shiroka Luka este o rezervatie arhitecturala, etnografica si folclorica celebra, situata la doar 11 kilometri de Pamporovo.

Satul Stoykite este renumit pentru ionizarea negativa a aerului, care are un impact pozitiv asupra sanatatii noastre si ajuta la reincarcarea bateriilor. Satul se afla la 5 kilometri de statiunea Pamporovo.