Oferte sejur cazare Balaton - Ungaria 2020

Cautam cele mai bune preturi pentru  Balaton 

Localitați din Balaton - Ungaria

Caută cele mai bune prețuri pentru Balaton


Localitati Balaton
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Balaton din Ungaria cu filtrele selectate

Cele mai importante localitati din Balaton - Ungaria

Balaton

In Vestul Ungariei Balaton, cel mai mare lac din Europa Centrala, este punct de atractie pentru turistii din toata lumea. Sezonul estival este incepand cu iunie si pana la finele lui august. Plajele amenajate nu sunt singura atractie turistica aici. Se pot practica sporturi diverse, parasailing, pescuit si nu numai, se pot vizita podgoriile din zona.

In zona de sud viata de noapte este o atractie, unde numeroase locaruri atrag cu ofertele lor de divertisment. Festivaluri diverse asigura si ele distractia mult dorita de turisti. Asadar, aici resorturi diverse, pub-uri si locuri de acest gen impanzesc zona.

In zona de nord in schimb se gasesc orase cochete, se poate admira o arhitectura aparte, deci locatia este mai degraba prielnica celor care isi cauta loc de relaxare, indiferent de perioada din an.

Ruinele castelului Tatika, castele vechi si lanuri de lavanda intregesc peisajul deosebit al acestei regiuni. Cazarea pe care v-o propunem aici se refera la hotel de 3 stele, care acopera tot necesarul serviciilor de interes. Cu zona privata de plaja, aici va regasiti momentele de relaxare la care ati sperat si ravnit.