Oferte sejur cazare Lisabona - Portugalia 2020

Cautam cele mai bune preturi pentru  Lisabona 

Localitați din Lisabona - Portugalia

Caută cele mai bune prețuri pentru Lisabona


Localitati Lisabona
close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Lisabona


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Seniori Tryp Lisboa Caparica Mar
Costa da Caparica
Renovat in 2017, preluat de lantUL hotelier Wyndham, localizat la malul marii, pe cea mai lunga plaja a Lisabonei, in cea mai exclusiviste statiuni cu deschidere la ocean. WiFi gratuit inclus.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Cele mai importante localitati din Lisabona - Portugalia

Aeroporturi pentru plecari in Lisabona - Portugalia

Lisabona

Putine sunt orasele din Europa care se pot mandri cu o atmosfera atat de romantica si boema precum cea din Lisabona. Alaturi de cartierele vechi si pitoresti, cu arhitectura diversa, plecand de la cea romana la mudejar si pana la cea gotica, Lisabona a fost inzestrata cu o asezare absolut deosebita.

Ridicata pe sapte coline, capitala Portugaliei este imbratisata de fluviul Tejo inainte de varsarea sa in Oceanul Atlantic. Lisabona este un oras iubit de soare, fapt ce i-a conferit si titlul de cea mai insorita capitala europeana, oferind peste 300 de zile luminoase in fiecare an.

Fiind unul dintre orasele cele mai romantice, capitala Portugaliei este ideala pentru indragostitii de orice varsta - un loc fascinant in care te va face sa iti iubesti jumatatea si mai mult.

Iti poti rezeva chiar acum o vacanta minunata in Peninsula Iberica, in orasul Lisabona, pentru a te bucura de o experienta deosebita redata cu ajutorul celor mai fascinante atractii turistice. Vei ramane fermecat de intregul decor portughez chiar de la primele plimbari pe stradutele situate in panta, imediat ce vei gusta din primul pastel de nata si din primele secunde in care vei zari intaiul tramvai galben - un simbol incontestabil pentru Lisabona.