Oferte sejur cazare Evia - Grecia 2019

Comparam preturile pentru   Insula Evia  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Insula Evia - Grecia

× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Insula Evia din Grecia cu filtrele selectate

Cele mai importante localitati din Insula Evia - Grecia

Mai multe informatii pentru un sejur in Insula Evia

Insula Evia

Ascunsa intr-un con de umbra pentru multi turisti, Insula Evia nu este chiar cea mai cunoscuta dintre insulele grecesti. Se bucura de peisaje superbe si plaje fascinante, care adesea reflecta colturi de paradis fara urme de pasi prin nisipul fin, ceea ce o face o destinatie deosebita pentru cei care sunt in cautarea unor zile de relaxare si liniste.

Partea nordica a insulei este imbracata in munti bogati, unde padurile de pini sfideaza orice lege geografica, aventurandu-se in apele Marii Egee. Impatimitii istoriei se pot opri aici pentru a vizita Artimissio, locul in care flota persana a invin grecii in anul 480 ien.

Coborand spre Evia centrala, oricine va fi surprins sa descopere o vegetatie bogata si plaje de vis care se intind de-a lungul ambelor coaste, insa nu multi stiu ca plajele care se bucura de la cel mai fin nisip si apele cele mai clare sunt ascunse in extremitatea sudica a regiunii. Aici se gaseste orasul Marmari, centrul comercial al sudului insulei, un oras care contrasteaza cu Atena prin ritmul lent de viata al localnicilor. Turistii vor fi atrasi aici de sumedenia tavernelor pescaresti, muzeul ce inglobeaza toate traditiile locale si fortareata venetiana ce strajuieste orasul.

Ofertele noastre de calatorie si cazare pentru Insula Evia sunt destinate tuturor celor care vor sa descopere un nou taram grecesc, mai putin explorat de turisti, dar foarte frumos valorificat de natura.