Oferte sejur cazare Evia - Grecia 2020

Cautam cele mai bune preturi pentru  Insula Evia 

Localitați din Insula Evia - Grecia

Caută cele mai bune preturi pentru Insula Evia


Localitati Insula Evia-Grecia
close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Insula Evia


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Irene Studios Pefki
Pefki
Zona pitorească a stațiunii Pevki. O mică clădire cu trei etaje situată pe un teren verde cu măslini. Camere confortabile, cu bucătărie, restaurant, bar, piscină, internet, atmosferă
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 500m

Cele mai importante localitati din Insula Evia - Grecia

Insula Evia

Ascunsa intr-un con de umbra pentru multi turisti, Insula Evia nu este chiar cea mai cunoscuta dintre insulele grecesti. Se bucura de peisaje superbe si plaje fascinante, care adesea reflecta colturi de paradis fara urme de pasi prin nisipul fin, ceea ce o face o destinatie deosebita pentru cei care sunt in cautarea unor zile de relaxare si liniste.

Partea nordica a insulei este imbracata in munti bogati, unde padurile de pini sfideaza orice lege geografica, aventurandu-se in apele Marii Egee. Impatimitii istoriei se pot opri aici pentru a vizita Artimissio, locul in care flota persana a invin grecii in anul 480 ien.

Coborand spre Evia centrala, oricine va fi surprins sa descopere o vegetatie bogata si plaje de vis care se intind de-a lungul ambelor coaste, insa nu multi stiu ca plajele care se bucura de la cel mai fin nisip si apele cele mai clare sunt ascunse in extremitatea sudica a regiunii. Aici se gaseste orasul Marmari, centrul comercial al sudului insulei, un oras care contrasteaza cu Atena prin ritmul lent de viata al localnicilor. Turistii vor fi atrasi aici de sumedenia tavernelor pescaresti, muzeul ce inglobeaza toate traditiile locale si fortareata venetiana ce strajuieste orasul.

Ofertele noastre de calatorie si cazare pentru Insula Evia sunt destinate tuturor celor care vor sa descopere un nou taram grecesc, mai putin explorat de turisti, dar foarte frumos valorificat de natura.