Cazare Jupiter, 0 hoteluri disponibile in Jupiter

Comparam preturile pentru vacanțe în Jupiter, Litoral de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Jupiter - Litoral


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Jupiter / cu filtrele selectate

Jupiter

Ce trebuie sa stim cand suntem cazati in Jupiter

Statiunea Jupiter intrata in circuitul turistic la inceputul anilor 70, este situata intre Neptun si Venus, la numai 5 km de Mangalia, de care apartine din punct de vedere administrativ. Jupiter este o statiune micuta, situata intr-un cadru natural pitoresc, reprezentat de o faleza intinsa, lacul Tismana si padurea Comorova. Datorita asezarii sale, statiunea Jupiter este recomandata pentru petrecerea unei vacante binemeritate, cat si pentru urmarea unor tratamente.

Statiunea este strabatuta de strazi si alei umbroase, perfecte pentru plimbare. Multe dintre restaurantele, magazinele si terasele din Jupiter sunt concentrate in jumatatea nordica a statiunii, in zona Lacului Tismana. Majoritatea hotelurilor mari din statiune sunt situate aproape de mare si sunt dispuse perpendicular pe tarm.

Cum e plaja in statiunea Jupiter

Plaja din statiunea Jupiter este relativ micuta in comparatie cu alte plaje din statiunile litoralului romanesc. Aceasta se intinde pe o lungime de aproximativ 1 kilometru si este brazdata de cateva golfuri delimitate de diguri de protectie. Unde aceste golfuri "inghit" uscatul, plaja este ingusta, latindu-se in zonele digurilor de protectie si in partea de nord, catre statiunea Neptun. Anumite sectoare de plaja sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele.

Plaja din Jupiter comunica cu cea de la Neptun aflandu-se in continuarea acesteia si are un aspect asemanator cu cea din Neptun fiind lata si cu nisipul fin.

Conditii de cazare in statiunea Jupiter

In ciuda dimensiunilor sale, statiunea Jupiter are o baza de cazare destul de mare. Hotelurile sunt clasificate la 3 stele si 2 stele, iar multe dintre ele au fost renovate si modernizate pentru a intruni exigentele turistilor actuali.

Majoritatea hotelurile sunt adevarate oaze de relaxare si liniste, fiind inconjurate de spatiu verde bine ingrijit: Complexul Iris, Nalba si Mimoza, Hotel Tismana, Hotel Majestic, Hotel Delta.

In statiunea Jupiter, o parte dintre hotelurile mari sunt asezate chiar pe malul marii, perpendicular cu tarmul: Hotel Capitol, Hotel Meteor, Hotel Cometa si Hotel Olimpic.

Unde putem manca in statiunea Jupiter

Statiunea Jupiter detine suficiente restaurante, terase, autoserviri, fast food-uri si patiserii incat turistii sa isi potoleasca foamea cu preparate culinare foarte variate. Multe dintre aceste localuri sunt construite in zona de nord a statiunii, pe partea opusa marii.

Posibilitati de distractie si relaxare in statiunea Jupiter

Desi statiunea Jupiter este una linistita, exista posibilitati de distractie si relaxare.

Sporturile nautice reprezinta o varianta excelenta de distractie pentru cei care iubesc apa. Adultii au posibilitatea sa faca plimbari cu skyjetul sau sa urmeze cursuri de scufundari. Pentru copii exista o zona de agrement, amenajata pe lacurile ce leaga Jupiter de Neptun, unde acestia se pot plimba cu hidrobiciclete in forma de lebada.

In statiune exista centre de distractii in care puteti juca biliard, bowling si tenis de masa. Terenuri de fotbal si volei sunt disponibilie pentru cei care doresc sa se distreze facand miscare.

Daca plimbarile simple va relaxeaza, atunci puteti "rataci" pe aleile si strazile umbroase ale statiunii sau pe plaja, bucurandu-va de briza care mangaie malul marii.

Noaptea, amatorii de distractii pot petrece intr-unul dintre cele doua cluburi ale statiunii Jupiter: Mondy si Paradiso Lounge and Bar.

Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta!