Cazare Eforie Sud, 3 hoteluri din Eforie Sud

Comparam preturile pentru vacanțe în Eforie Sud, Litoral de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Eforie Sud - Litoral


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Eforie Sud


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Vila Paradox (Eforie Sud)
Eforie Sud
Pensiunea Paradox este pozitionata in centrul statiunii Eforie Sud langa Cazino si parcul de distractii, la 200m de plaja şi la 400 m de malul lacului Techirghiol. Este disponibil acces Wi-Fi
Recomandat: Buget Redus

Hotel Crisana
Eforie Sud
Hotel Crisana, situat pe faleza Marii Negre la aproximativ 50m de plaja, este un hotel cu 4 etaje, situat intr-o zona linistita avand ca vecini numai case particulare. Internet Wfi inclus. Accepta
Recomandat: Buget Redus
Distanta fata plaja 50m

Complex Briza Marii
Eforie Sud
Este localizat IN Eforie Sud, la distanta de doar 100 de metri de plaja si de cele mai importante centre de consum si de divertisment din oras, Complexul Briza Marii este formata din camere duble si
Recomandat: Buget Redus
Distanta fata plaja 100m
Eforie Sud

Ce trebuie sa stim cand suntem cazati in Eforie Sud

Eforie Sud este o statiune estivala de mici dimensiuni, pozitionata in sudul litoralului, la aproximativ 18 kilometri de municipiul Constanta, intre Eforie Nord si Tuzla. Incadrata de Marea Neagra si Lacul Techirghiol, Eforie Sud este o statiune linistita, cu mult spatiu verde, unde factorii naturali din zona, namolul si apa sarata, sunt "exploatati" in beneficiul sanatatii.

Inceputurile statiunii Eforie Sud se leaga de anul 1894, atunci cand in zona este construit un sanatoriu pentru tratarea diverselor afectiuni. Cinci ani mai tarziu, in 1899, pe malul marii, este construit primul hotel din zona, denumit Hotel Movila (astazi, Hotel Parc). Tot in acea perioada zona se imbogateste cu Baile Movila, amenajate pe malul Lacului Techirghiol. Este momentul in care ia fiinta statiunea Movila-Techirghiol, devenita oficial statiune balneoclimaterica in anul 1912. Intre cele doua razboaie mondiale, statiunea cunoaste o dezvoltare pronuntata si isi schimba numele din Movila-Techirghiol in Carmen Sylva (pseudonimul artistic al Reginei Elisabeta, 1843-1916) iar intre 1950-1962 localitatea a purtat numele „eroului” ceferist Vasile Roaita. Abia în 1962, în cadrul marii operațiuni de destalinizare la nivel simbolic, localitatea a primit numele Eforie Sud.

Cum e plaja in statiunea Eforie Sud

Plaja din statiunea Eforie Sud nu este una generoasa si are o lungime de 2 kilometri. Din cauza eroziunii permanente, plaja statiunii s-a restrans considerabil in ultimele decenii, ajungand sa fie foarte ingusta in multe dintre portiunile sale.

Faleza statiunii este una inalta, iar accesul catre plaja se face pe scari. Fenomenul de eroziune a afectat si faleza, care s-a prabusit in unele portiuni. Pentru a proteja faleza statiunii, autoritatile locale au demarat proiecte de consolidare a acesteia.

Conditii de cazare in statiunea Eforie Sud

Statiunea Eforie Sud va ofera locuri de cazare in hoteluri, vile si pensiuni, majoritatea amplasate in apropiere sau chiar pe faleza din statiune. Multe dintre locurile de cazare ale statiunii sunt disponibile in hoteluri de 2 stele, construite in perioada comunista si nerenovate: Hotel Magura, Hotel Suceava, Hotel Crisana, Hotel Riviera, Hotel Ancora, Hotel Gloria, etc.

In statiune exista si hoteluri de 3 stele, unele dintre ele fiind recent construite: Hotel Migador, Hotel Amurg. Avand in vedere clasificarea hotelurilor, putem spune ca Eforie Sud este una dintre cele mai accesibile statiuni ale litoralului romanesc.

Unde putem manca in statiunea Eforie Sud

In statiunea Eforie Sud, cea mai mare parte dintre restaurante si terase din sunt pozitionate pe faleza. Aici puteti gasi restaurante a la carte, autoserviri, patiserii si fast food-uri cu o varietate de mancaruri.

Baze de tratament in statiunea Eforie Sud

Eforie Sud este ideala pentru aerohelioterapie si talasoterapie. Pe malul Lacului Techirghiol functioneaza o baza de tratament in aer liber unde se pot face impachetari cu namol rece si bai in lac. Aceste cure naturale sunt indicate in cazul unor afectiuni, precum: dureri reumatismale, dermatoze, hipotiroidie, limfatism, anemie secundara, rahitism, decalcifiere, oboseala cronica, slabiciune fizica, stari de dupa fracturi ale oaselor membrelor, etc.

Posibilitati de distractie si relaxare in statiunea Eforie Sud

Plaja este cel mai accesibil mijloc de relaxare pentru turistii care aleg statiunea Eforie Sud. Odata plecati de pe plaja turistii au la dispozitie si alte cateva posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber.

Faleza statiunii este marginita de restaurante, terase si magazine care comercializeaza produse si accesorii de plaja, jucarii, haine si incaltaminte de sezon, suveniruri. In centrul orasului Eforie, pe soseaua nationala, exista un centru comercial care cuprinde magazin alimentar, cofetarie si magazine de suveniruri.

Daca va plac reprezentatiile in aer liber, puteti cumpara un bilet la Teatrul de Vara, locul unde se desfasoara spectacole de muzica usoara si populara. Parcul de distractii de mici dimensiuni este situat pe faleza si este un loc care nu trebuie ratat daca veniti in vacanta cu copiii. Pentru nopti albe este deschis in statiune Clubul The One.

Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta pentru vacanta ta la Eforie Sud!