Cazare Cap Aurora, 1 Hoteluri din Cap Aurora

Comparam preturile pentru vacanțe în Cap Aurora, Litoral de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Cap Aurora - Litoral


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Cap Aurora


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Recomandat

Hotel Topaz
Cap Aurora
Situat în stațiunea Cap Aurora, la 50 de metri de Marea Neagră și de plajele sale, hotelul de 2 stele Topaz are camere amenajate clasic, cu aer condiționat și balcon. Conexiunea WiFi este
Distanta fata plaja 50m
Cap Aurora

Ce trebuie sa stim cand suntem cazati in Cap Aurora

Cap Aurora este cea mai mica dintre statiunile litoralului romanesc fiind situata intre Jupiter (1 km) si Venus (1 km) si la circa 5 km de Mangalia.

Cap Aurora este o statiune cu o pozitie particulara, fiind asezata pe un promotoriu stancos intre padurea Comorova si mare, in contrast cu nota dominanta a litoralului nostru, de intindere neteda fara golfuri si peninsule.

Istoria statiunii incepe la 1 iulie 1973 cand cele 10 hoteluri cu denumiri de pietre pretioase („Agat“, „Coral“, „Cristal“, „Diamant“, „Granat“, „Onix“, „Opal“, „Rubin“, „Safir“, si „Topaz“) si 8 restaurante, construite in numai noua luni si jumatate, intra in circuitul turistic.

Când a fost inaugurată, stațiunea era considerată „Regina Litoralului” datorită arhitecturii moderne și a condițiilor deosebite pe care le oferea, fiind frecventată în special de turiști străini. O stațiune retrasă dar modernă, cu un aspect aparte, în contrast cu celelalte stațiuni de pe litoral.

Statiunea Cap Aurora se remarcă în primul rând prin stilul său unic, atât în ce privește hotelurile, cât și spațiile verzi înconjurătoare sau plaja aferentă. Hotelurile au un aspect piramidal, inspirat din arhitectura Mediteraneeană. Văzute de pe plajă, hotelurile îți dau impresia că ești în fața unor amfiteatre grandioase - cu atât mai mult cu cât ele sunt situate pe o faleză de câțiva metri înălțime. Văzute de sus, hotelurile au un aspect de caracatiță. Spațiile verzi din jurul hotelurilor, cu vegetație abundentă și alei geometrice îți dau senzația că te afli într-un labirint.

Cum e plaja in statiunea Cap Aurora

Plaja are și ea un aspect unic pe litoral. Împărțită în mai multe golfuri mărginite de stabilopozi și vegetație, plaja are un aspect dantelat impresionant, în special văzută de sus. Aceaste mici golfuri transformă plaja într-un loc exotic și intim - în contrast cu plaja întinsă din alte stațiuni.

Plaja se intide pe 500 m, fiind obtinuta prin construirea de diguri care delimiteaza patru mici golfuri. Eroziunea tarmurilor din ultimii ani a facut ca plaja sa fie destul de ingusta si cu intrarea in apa pietroasa. Intre nivelul inferior al hotelurilor si plaja exista doua terase din ciment, cu dale romboidale, prin care se accede la nivelul marii.

Accesul pe plaja se face pe scari sau alei care coboara lin pe nisip.

Conditii de cazare in statiunea Cap Aurora

Statiunea Cap Aurora pune la dispozitia turistilor hoteluri care poarta numele unor pietre pretioase si semi-pretioase: Hotel Diamant, Hotel Topaz, Hotel Safir, Hotel Onix, Hotel Opal. Acestea sunt asezate pe tarmul marii, foarte aproape de plaja.. Nu sunt vile sau cazari particulare.

Unde putem manca in statiunea Cap Aurora

Magazinele sunt putine in statiune, iar cei cazati aici merg pentru cumparaturi in Jupiter sau Mangalia.

Posibilitati de distractie si relaxare in statiunea Cap Aurora

Viata de noapte si cluburile nu prea exista la Cap Aurora. Turistii care ajung aici sunt atrasi de preturile rezonabile la cazare si masa, de liniste si de plaja oarecum salbatica a statiunii.

Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta pentru vacanta ta la Cap Aurora!