Oferte cazare sejur Istanbul Turcia - 2019
Plecare din Bucuresti

Comparam preturile pentru   Istanbul  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Istanbul - Turcia

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Istanbul


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Istanbul?
(Scor: 3.3351 / 6 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Una dintre alegerile noastre din Istanbul, hotelul este situat în districtul Bayrampasa. Acesta oferă camere de lux, cu WiFi gratuit. Acest hotel pune la dispoziție o piscină interioară,
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Cele mai importante localitati din Istanbul - Turcia

Mai multe informatii pentru un sejur in Istanbul

Istanbul

Singurul oras intins pe doua continente, Istanbul este locul in care doua lumi diferite si fascinante,Europa si Asia se contopesc. Incepand de la moscheele impunatoare si pana la palatele opulente sicroazierele pe Bosfor si Marmara, orasul isi dezvaluie povestea fascinanta de mii de ani.

Istoria variata a orasului este oglindita de bisericile vechi, moscheele, palatele si bazarurile autentice.

Arterele comerciale prospere de la Taksim si Nisantasi - cele mai mall-uri ale lumii - misuna de energie si distractie. Frumusetea rapitoare a Bosforului, a Insulelor Printese si a parcurilor ofera putinul de liniste si de pace in aglomerata metropola Istanbul.

Nu exista o destinatie mai potrivita decat Istanbulul pentru a explora frumusetea orientala. Intesat de cladirile desprinse din povestile cu Aladin si lampa fermecata, Istanbul este considerat orasul orchestra care ii permite vizitatorului sa se bucure de placerea cumparaturilor occidentale, de o istorie bogata, de un aer oriental total diferit si de servicii hoteliere de vis.

Aventureaza-te intr-un sejur incantator in celebrul Istanbul si exploreaza frumusetea si farmecul de care dispune atat in partea europeana, cat si cea asiatica.