Oferte cazare sejur Istanbul Turcia - 2019

Cautam cele mai bune preturi pentru  Istanbul 

Localitați din Istanbul - Turcia

Caută cele mai bune prețuri pentru Istanbul


Localitati Istanbul
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Istanbul din Turcia cu filtrele selectate

Cele mai importante localitati din Istanbul - Turcia

Istanbul

Singurul oras intins pe doua continente, Istanbul este locul in care doua lumi diferite si fascinante,Europa si Asia se contopesc. Incepand de la moscheele impunatoare si pana la palatele opulente sicroazierele pe Bosfor si Marmara, orasul isi dezvaluie povestea fascinanta de mii de ani.

Istoria variata a orasului este oglindita de bisericile vechi, moscheele, palatele si bazarurile autentice.

Arterele comerciale prospere de la Taksim si Nisantasi - cele mai mall-uri ale lumii - misuna de energie si distractie. Frumusetea rapitoare a Bosforului, a Insulelor Printese si a parcurilor ofera putinul de liniste si de pace in aglomerata metropola Istanbul.

Nu exista o destinatie mai potrivita decat Istanbulul pentru a explora frumusetea orientala. Intesat de cladirile desprinse din povestile cu Aladin si lampa fermecata, Istanbul este considerat orasul orchestra care ii permite vizitatorului sa se bucure de placerea cumparaturilor occidentale, de o istorie bogata, de un aer oriental total diferit si de servicii hoteliere de vis.

Aventureaza-te intr-un sejur incantator in celebrul Istanbul si exploreaza frumusetea si farmecul de care dispune atat in partea europeana, cat si cea asiatica.