Oferte sejur cazare Tara Bascilor - Spania 2020
Plecare din Bucuresti

Comparam preturile pentru   Tara Bascilor  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Tara Bascilor - Spania

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Tara Bascilor


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotel Mar se bucură de o locație excelentă în apropiere de plajă, precum și de camere cu facilități moderne și un design plăcut , pentru ca turiștii să se simtă în largul lor și sa nu
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 1500m

Cele mai importante localitati din Tara Bascilor - Spania

Aeroporturi pentru plecari in Tara Bascilor - Spania

Mai multe informatii pentru un sejur in Tara Bascilor

Tara Bascilor

Tara Bascilor, intre muntii Cantabriei si granita cu Franta, este una dintre acele destinatii turistice extravaganta prin bogatia vizuala. Dispune de peisaje cum rari gasesti, cu rauri, cu munti si plaje cu nisip fin, cu verdeata din plin, podgorii pe alocuri. Un alt motiv pentru care aceasta destinatie poate fi vacanta deosebita, la superlativ, se refera la gastronomia locului.

Bucataria basca este recunoscuta in lume ca avand la baza produse proaspete si de sezon. Aici se vor gasi restaurante modeste, dar si cele de rang international, cu clasa, adica listate de Michelin.

S-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, dar asta nu inseamna ca zona nu a pastrat darurile naturii in splendoarea lor. Linia de coasta este salbatica, impunatoare, dar si bine organizata. Se pot vizita numeroase zone fiecare cu ale sale perle ale naturii - San Sebastian are definitia celui mai important oras, completat fiind de resorturi litorale recunoscute, precum, Bilbao.

Alte zone sunt pitoreasca zona muntoasa in Pirinei sau eleganta unei locatii precum Vitoria Gasteiz. Destinatia Tara Bastilor este deja cunoscuta si plajele sale sunt aglomerate de turisti. Vestita zona este si in vizorul nostru, drept pentru care nu trebuie sa ratati oferta noastra.