Oferte sejur cazare Moscova - Rusia 2019

Comparam preturile pentru   Moscova  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Moscova - Rusia

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Moscova


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Moscova?
(Scor: 351 / 10 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Moscova este capitala Rusiei, un oraș cu 9,6 milioane locuitori, aflat pe râul Moscova, și cu o suprafață de 878,7 km². Este orașul cu cea mai numeroasă populație din Rusia. Este un centru
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Cele mai importante localitati din Moscova - Rusia

Mai multe informatii pentru un sejur in Moscova

Moscova

O vacanta pentru seniori este mai putin despre distractie si nopti pierdute, ci despre a descoperi lumea. Asadar Moscova poate fi o destinatie potrivita pentru cei care doresc sa se delecteze cu cate putin din mai multe. Un oras al contrastelor, unde se gaseste si lux si confort.

Aici merita vizitate chiar si statiile de metrou, operte de arta, ce deservesc si ca buncare, la nevoie. Impanzit de localuri, restaurante si parcuri, Moscova are surse de divertisment si relaxare pentru toate preferintele.

De neratat in acest oras facinant sunt Dealurile Vrabiei, Piata Rosie, cea mai mare piata pietonala, lacasurile sfinte si muzeele. In completare, o sauna ruseasca va fi leac pentru orice, unde puteti incerca si din obiceiurile localnicilor, de a servi spre exemplu si bautura lor celebra dupa sauna relaxanta. Bucataria traditionala este de asemenea de incercat. Delicii facute de gospodine in casa, deserturi, mancaruri variate sunt numaidecat o recomandare.

Vizitata de turisti din toata lumea, Moscova cunoaste adesea si multe persoane publice ce strabat strazile, ce frecventeaza restaurantele de aici. Poate fi o alegere foarte buna indiferent de sezon. Pentru cazare propunem un hotel de 4 stele care sa acopere serviciile dintre cele mai dorite de turisti.