Oferte sejur cazare Portugalia - Portugalia 2020
Plecare din Bucuresti

Comparam preturile pentru   Portugalia  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Portugalia - Portugalia

× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Portugalia din Portugalia cu filtrele selectate

Cele mai importante localitati din Portugalia - Portugalia

Mai multe informatii pentru un sejur in Portugalia

Portugalia

Aflata pe coasta de vest a Peninsulei Iberice, Portugalia, nefiind chiar o tara de intinderi spectaculoase, este totusi printre cele mai vizitate din intreaga Europa. Nenumaratele atractii turistice, precum si cultura deosebita construita de un ritm al vietii aparte cuceresc orice vizitator inca de la primul contact.

Portugalia este destinatia perfecta pentru cei care cauta romantismul, relaxarea sau chiar aventura.In ultimii ani, Portugalia a devenit o locatie vedeta, intrucat plajele uimitoare, mancarea delicioasa, precum si monumentele culturale atrag un numar tot mai mare de turisti. Muzica fado, tramvaiele care poarta incarcatura istorica si apusurile magice in ocean contureaza decorul fantastic al unui taram irezistibil. De asemenea, frumusetea seducatoare a Lisabonei, livezile de portocali care imbraca minunata Algarve, plajele cu nisip fin si aramiu, precum si bucuria fermecatoare a portughezilor contribuie la redearea unei atmosfere unice in Europa.

O vacanta petrecuta in celebrele centre culturale ale Portugaliei iti va dezvalui din secretele ascunse pe care doar localnicii le cunosc. Cu preturi accesibile si conditii de cazare excelente, noi iti punem la dispozitie oferte atractive care sa iti ofere posibilitatea de a cunoaste arta si cultura portugheza, incepand de la castele si pana la ziduri vechi acoperite de picturi.