Oferte sejur cazare Portugalia - Portugalia 2019

Comparam preturile pentru   Portugalia  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Portugalia - Portugalia

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Portugalia


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Portugalia?
(click pe stele pentru a vota)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Portugalia, este o țară situată în extrema sud-vestică a Europei, din Peninsula Iberică, învecinându-se cu Oceanul Atlantic la vest și la sud, și cu Spania la nord și la est. Teritoriul
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Cele mai importante localitati din Portugalia - Portugalia

Mai multe informatii pentru un sejur in Portugalia

Portugalia

Aflata pe coasta de vest a Peninsulei Iberice, Portugalia, nefiind chiar o tara de intinderi spectaculoase, este totusi printre cele mai vizitate din intreaga Europa. Nenumaratele atractii turistice, precum si cultura deosebita construita de un ritm al vietii aparte cuceresc orice vizitator inca de la primul contact.

Portugalia este destinatia perfecta pentru cei care cauta romantismul, relaxarea sau chiar aventura.In ultimii ani, Portugalia a devenit o locatie vedeta, intrucat plajele uimitoare, mancarea delicioasa, precum si monumentele culturale atrag un numar tot mai mare de turisti. Muzica fado, tramvaiele care poarta incarcatura istorica si apusurile magice in ocean contureaza decorul fantastic al unui taram irezistibil. De asemenea, frumusetea seducatoare a Lisabonei, livezile de portocali care imbraca minunata Algarve, plajele cu nisip fin si aramiu, precum si bucuria fermecatoare a portughezilor contribuie la redearea unei atmosfere unice in Europa.

O vacanta petrecuta in celebrele centre culturale ale Portugaliei iti va dezvalui din secretele ascunse pe care doar localnicii le cunosc. Cu preturi accesibile si conditii de cazare excelente, noi iti punem la dispozitie oferte atractive care sa iti ofere posibilitatea de a cunoaste arta si cultura portugheza, incepand de la castele si pana la ziduri vechi acoperite de picturi.