Oferte sejur cazare Toscana - Italia 2020

Cautam cele mai bune preturi pentru  Toscana 

Localitați din Toscana - Italia

Caută cele mai bune preturi pentru Toscana


Localitati Toscana-Italia
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Toscana din Italia cu filtrele selectate

Cele mai importante localitati din Toscana - Italia

Toscana

Zona rurala a Italiei este vasta si cat se poate de diversificata, insa Toscana imbratiseaza cel mai bine esenta ruralului italian, prin satele vechi si de poveste, orase istorice foarte cunoscute si peisaje unice si spectaculoase dominate de dealuri impresurate cu vii.

Faimoasa regiune toscana se afla langa Marea Tireniana, de-a lungul coastei de vest a Italiei, o destinatie deosebita care atrage anual milioane de turisti din intreaga lume, pentru a savura peisaje si decoruri de o frumusete aparte, cu posibilitatea de a degusta din celebrele vinuri.

Toscana este considerata a fi punctul de pornire al Renasterii, datorita marilor nume care si-au lasat amprenta aici, precum Leonardo da Vinci, Michelangelo sau Donatelloo, dar si leaganul limbii si culturii italiane.

O vacanta petrecuta in micul paradis italian, Toscana contureaza definitia relaxarii si armoniei, iar turistii care aleg sa viziteze acest loc se incarca cu o doza puternica de energie si caldura. Iti oferim zboruri accesibile din Bucuresti catre minunatul tinut situat pe colinele toscane. Vei trai experiente inedite si vei ramane cu amintiri deosebite.