Oferte sejur cazare Pieria - Grecia 2020

Cautam cele mai bune preturi pentru  Pieria 

Localitați din Pieria - Grecia

Caută cele mai bune prețuri pentru Pieria


Localitati Pieria
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Pieria din Grecia cu filtrele selectate

Cele mai importante localitati din Pieria - Grecia

Pieria

Pieria este asa zisa inima a Greciei, datorita pozitionarii sale. Este o statiune deja cunoscuta in randul turistilor care prefera Grecia ca destinatie de vacanta. Aici plaja abunda in nisip foarte fin, iar apa este foarte curata, zona cuprinzand si o parte din legendarii munti ai Olimpului. Un alt motiv care a facut zona atat de populara se refera la preturile modeste. Este un mic oras din Grecia moderna, dar faptul ca nu este suprapopulat incanta cu atat mai mult pe cei in cautare de relaxare pe meleaguri grecesti.

Pieria poate oferi de toate, de la trasee montane la statiuni litorale, localitati traditionale, mancare delicioasa chiar si la taverne, sporturi diverse si distractie. Interesant de descoperit este si partea culturala, farmecul locului, nu doar zona de plaja. Veti gasi asadar sate pitoresti, situri arhiologice sau castele bizantine.

Turismul a pus bazele unei dezvoltari complexe, astfel ca desi gasiti taverne traditionale, locatiile de cazare spre exemplu sunt moderne si la standarde de confort conform cu rigorile turistilor.

Oferta noastra de cazare cuprinde hoteluri de 3 stele, la mici distante de plaja. Recomandam locatiile si celor care calatoresc cu familia, zona fiind prietenoasa si prielnica turistilor de categorii variate.