Oferte sejur cazare Muntele Athos - Grecia 2020

Cautam cele mai bune preturi pentru  Muntele Athos 

Localitați din Muntele Athos - Grecia

Caută cele mai bune preturi pentru Muntele Athos


Localitati Muntele Athos-Grecia
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Muntele Athos din Grecia cu filtrele selectate

Cele mai importante localitati din Muntele Athos - Grecia

Muntele Athos

O destinatie precum este Muntele Athos este speciala prin insasi semnificatia pe care o poarta. Trebuie spus in primul rand ca le este permis doar turistilor barbati sa ajunga aici, indiferent de religia lor. Baietii trebuie sa aiba minimum 12 ani si sa fie insotiti de un adult. Chiar si asa, orice turist are nevoie de permisiune pentru a vizita zona.

Destinatia aceasta are ca scop clar vizitarea lacasurilor sfinte. Desi muntele este de fapt o peninsula - este al treilea brat din peninsula Halkidiki, manastirile se afla la malul marii, iar in zona nu se permite statul la plaja sau scaldatul.

Athos este un stat monahal cu independenta, singurul de acest gen in lume. Manastirile numeroase ce se afla aici gazduiesc exclusiv calugari. Din punct de vedere al peisajului Athos este de o frumusete rara. Comorile bisericesti, icoanele rare si multe manuscrise sunt un motiv in plus de a descoperi aceasta locatie.

Pe langa aspectul religios si cultural Muntele Athos poate fi descoperit din simt pur turistic. O peninsula misterioara, exotica, cu o clima blanda, ofera si optiuni de cazare. Acestea sunt in special regasite in vecinatatea statului monastic.

Consultati oferta noastra pentru a alege cazarea dorita in aceasta zona.