Oferte sejur cazare Kavala - Grecia 2019

Comparam preturile pentru   Kavala  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Kavala - Grecia

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Kavala


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Kavala?
(Scor: 351 / 5 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotelul luxos de cinci stele este situat pe malul mării, lângă plaja cu nisip. Aproape frumosul oraș de coastă Kavala si de coasta Kalamitsa. Camere confortabile, design rafinat, internet
Recomandat pentru: Lux Vip
Distanta fata plaja 250m

Cele mai importante localitati din Kavala - Grecia

Mai multe informatii pentru un sejur in Kavala

Kavala

Kavala este la doilea mare oras al Greciei din zona de nord, deci o destinatie ce merita atentie din partea turistilor si se pare ca o si castiga. Este de asemenea si un principal port maritim.

Kavala atrage in principal prin satele grecesti cu traditii pastrate unde exista un farmec al locului, unic. Preturile sunt accesibile, un motiv in plus pentru ca aceasta destinatie sa fie trecuta pe lista de interese ale locatiilor de vizitat in Grecia. Kavala cuprinde plaje deja vestite pentru frumusetea lor. Plaja Tosca, Batis sau Kalamitsa sunt zone care vor cuceri orice turist. Soarele scalda nu doar plajele, ci si peisajele, palmierii, portocalii, astfel ca piesajul grecesc este unul de vis.

Din punct de vedere cultural, vara in mod special exista o insiruire de evenimente. Teatru sau concerte de muzica, aceasta destinatie stie sa se puna in valoare. Festivalurile se imbina perfect cu varietatea distractiilor - au loc air show-uri, festivaluri de dans si multe altele.

Pentru cei interesati, recomandam o cazare de lux in Kavala, hotel de 5 stele cu servicii de top, specifice grecilor care stiu sa isi primeasca oaspetii cum se cuvine. Fiind aproape de malul marii, cazarea este poate un punct bonus pe langa ceea ce are de oferit destinatia in sine.