Oferte Sejur Insula Creta - Grecia 2018
Plecare din Timisoara- 6 Hoteluri Disponibile

Comparam preturile pentru  Insula Creta  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Insula Creta - Grecia

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Insula Creta?
(Scor: 4.3251 / 19 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotel de oras. A fost construit pe locul fostei rafinarii de ulei de masline din Rethymno, de unde provine si denumirea hotelului BIO. Produsele alimentare folosite sunt exclusiv de origine locala. Se poate ajunge usor in centrul vechi al orasului Rethymno - 10 minute de mers pe jos (200 m).
Zbor din: Timisoara
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 50m
Situat in Limenas-Hersonissos, pe prima linie, hotelul ofera spatiu exterior frumos, de dimensiuni extinse. Bucatarie diversificata, personal prietenos. Animatie soft pe timpul zilei, programe de divertisment seara. Centru Thalasso & SPA excelent. Recomandat pentru toate categoriile de turisti. Se poate ajunge relativ usor in Hersonissos (2 km). Dress code obligatoriu la cina (pantaloni lungi pentru barbati). WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Zbor din: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara
Recomandat pentru: Lux Vip
Distanta fata plaja 10m
Hotelul are cladiri cu 2 si 3 nivele, amenajate in stil cretan. Spatiu exterior de dimensiuni extinse cu vegetatie, personal ospitalier, infrastructura dezvoltata pentru copii. Animatie activa. Din cauza numarului mare de scari. Centrul Royal Mare Thalasso & Spa este amplasat pe teritoriul Aldemar Royal Mare (5 minute de mers pe jos de la hotel). Se poate ajunge usor in Hersonissos (2 km). WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Zbor din: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 200m
Situat la 65 km de aeroportul Heraklion, la 85 km de aeroportul orasului Chania, la 18 km de orasul Rethymno, pe malul marii. Cea mai apropiata localitate este Panormo (la 3 km distanta de hotel). Statia de autobuz este situata vis-a-vis de hotel. Construit in anul 1997, ultima renovare a hotelului a avut loc in anul 2008. WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Zbor din: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara
Distanta fata plaja 10m
Hotelul Rethymno Mare este situat intr-o zona turistica pitoreasca, la 11 km de orasul Rethymno si la 64 km de Heraklion, capitala insulei. Rethymno Mare Royal se află la numai câțiva metri de plaja din Skaleta și oferă o piscină cu terasă la soare, un bar și un restaurant. WiFi gratuit inclus. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.
Zbor din: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara
Recomandat pentru: Lux Vip
Distanta fata plaja 10m
Hotelul este o constructie terasata (sunt multe zone de urcat si coborat). Hotelul ofera masinute club si are funicular - pentru a facilita deplasarea turistilor pe spatiul exterior. La 400 m de hotel este situata localitatea Plaka, care este renumita datorita tavernelor pescaresti si fructelor de mare proaspete. Recomandat pentru vacante romantice cuplurilor, pentru luna de miere sau pentru vacante relaxante. WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Zbor din: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara
Recomandat pentru: Lux Vip
Distanta fata plaja 10m