Oferte sejur cazare Elvetia De Sud - Elvetia 2019

Comparam preturile pentru   Elvetia De Sud  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Elvetia De Sud - Elvetia

× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Elvetia De Sud din Elvetia cu filtrele selectate

Cele mai importante localitati din Elvetia De Sud - Elvetia

Mai multe informatii pentru un sejur in Elvetia de Sud

Elvetia de Sud

Pentru seniori, o vacanta ideala este cea in care descopera peisaje si se bucura de natura, dar si deliniste. Peisajul elvetian ar putea fi asadar fix ce trebuie. Predomina lantul muntos, cu climatemperata. Pachetele turistice vizeaza de fapt zona de sud, acolo unde clima este placuta, mediteraneana.

Se spune despre Elvetia ca ar fi pornit trendul calatoriilor chiar si iarna, destinatia aceasta fiind de altfel una cu peisaje fascinat de frumoase. Traditii alpine, stil de viata urban se combina in asa fel incat sa ofere locatiei atuurile de care are nevoie pentru un sejur unic. Desi nu are iesire la mare, compenseaza cu parcuri, lanturi de pasuni, arhitectura spectaculoasa.

Pot fi vizitate atat de multe locatii, orase cu farmec aparte, de la Lucerna la Geneva sau Ticino. Merita de incercat si gastronomia, deliciile locale. In unele zone merita savurat centrul urban la pas, dar pentru cei care nu doresc acest efort exista si zone cu telecabina.

Pentru Elvetia de Sud propunem o cazare de confort si bunastare, hotel de 4 stele care intregeste sejurul. Oferta generoasa are amplasare in Courmayeur din regiunea Aosta.