Oferte sejur cazare Lapithos - Cipru 2020
Plecare din Bucuresti

Comparam preturile pentru   Lapithos  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Lapithos - Cipru

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Lapithos


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Cipru sau „Stancile Afroditei”- fermecatoarea insula din Marea Mediterana ce a inspirat generatii intregi prin farmecul istoric si plajele minunate cu nisip fin si ape limpezi, (legendele spun ca
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Cele mai importante localitati din Lapithos - Cipru

Aeroporturi pentru plecari in Lapithos - Cipru

Mai multe informatii pentru un sejur in Lapithos

Lapithos

Lapithos este un oras cipriot ce tine de fapt de zona de nord. Cum intreg Ciprul este cunoscut pentru superbe plaje, cu nisip fin si apa limpede, Lapithos nu face exceptie. Poate fi cu succes o destinatie de vacanta ce ramane reper pentru multe altele ce vor veni. Aceasta statiune stie sa multumeasca turistii, astfel ca hotelurile sunt ofertante.

Aici turistii pot descoperi si o cultura bogata de asemenea. Lapithos are numeroase biserici, moschee si manastiri. Pentru cei interesati de acte artistice trebuie spus ca aici se organizeaza anual festivaluri diverse unde arta si distractia se imbina armonios.

In Lapitohos propunem o cazare de 4 stele. Daca peisajul naturii este atat de atractiv, sejurul perfect mai are nevoie doar de o cazare pe masura. Nu departe de acesta este plaja si tot in zona se va regasi si o locatie de distractie pe cinste, un aqua parc.

Ruinele antice ale acestui oras sunt de asemenea o dovada a cilizatiilor ce si-au pus amprenta aici. Sunt pur si simplu parte din farmecul locului. Adaugam aici si culturile exotice, asezarea in sine a statiunii care contribuie la un sejur savurat in tihna, admirand la orice pas peisajul si bucurandu-va de soarele generos.