Cazare la 0 Hoteluri in Primorsko, Bulgaria

Comparam preturile pentru vacanțe în Primorsko, Litoral Bulgaria de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Primorsko - Litoral Bulgaria


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Primorsko / cu filtrele selectate

Primorsko

Ce trebuie sa stim cand suntem cazati in Primorsko

Primorsko este o statiune situata in sudul litoralului bulgaresc, construita pe o fasie de pamant intre golfurile Kupria si Stomoplo, la poalele muntilor Strandzha, care coboara pana pe tarm si formeaza mici golfuri stancoase. Statiunea este situata la 50 km de orasul Burgas si 22 km de statiunea Sozopol si a fost declarata statiune balneo-climaterica in anul 1953.

Natura a fost darnica cu aceasta zona unde se intalneste muntele cu marea, padurea cu plaja, aerul curat cu briza marii.

Cum e plaja in statiunea Primorsko

Sunt doua plaje in Primorsko, una situata in zona de sud a statiunii, mai mica, cu intrare lina in apa si preferata de familiile cu copii si una situata in zona de nord, mai mare dar unde apa este mai agitata, cu valuri mari.

Conditii de cazare in statiunea Primorsko

Cazarea in Primorsko este diversa si cuprinde mai multe vile si hoteluri de 2,3 si 4 stele, fiind o statiune preferata in special de tineri. Unele hoteluri au Centre SPA, piscine, restaurante, baruri, parcari si practica servicii all inclusive.

Posibilitati de distractie si relaxare in statiunea Primorsko

Pentru distractie sunt deschise baruri, discoteci si cluburi.

Din Primorsko se pot face excursii catre Capul Maslen Nos, care se afla la aproximativ 6 km si ofera o priveliste deosebita.