Agentie de turism online
021.311.7464
Luni - Vineri: 9 - 18

Oferte Sejur cu avionul in Lara Kundu-Antalya


Comparam preturile pentru  Lara Kundu - Antalya  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret !Localitati Antalya
Antalya - Lara Kundu


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
X Sterge toate filtrele
  • avion

Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Lara Kundu


Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Antalya?
(Scor: 4.851 / 20 voturi)
Ordoneaza dupa:  
Afisare 1-10 hoteluri din 13 hoteluri din Lara Kundu
Pagini: 1 2 > »


Royal Seginus se află în Lara și oferă piscină sezonieră interioară și în aer liber. Oaspeții pot să se bucure de briza mediteraneană la grădina și terasa hotelului. Proprietatea are clubul copiilor și loc de joacă pentru copii. Hotel cu spatiu exterior frumos. Camere spatioase, numeroase atractii pentru copii. Animatie activa si activitati sportiv, hotelul este deschis in mai 2017.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Vezi prețurile la Hotel Royal Seginus din Lara Kundu

Hotel Adalya Elite Lara
Hotelul Adalya Elite Lara, situat în Antalya, oferă unități de cazare în regim all inclusive și acces gratuit la conexiunea WiFi. Hotelul are grădină, piscină în aer liber și zonă de plajă privată. Hotel cu teritoriu frumos, camere spatioase, diverse atractii pentru copii. Recomandat familiilor.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Vezi prețurile la Hotel Adalya Elite Lara din Lara Kundu

Situat la 5 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 500 de metri de Plaja Lara, acest complex all inclusive de 5 stele este situat pe 72.000 m² de zone amenajate. Are un parc acvatic cu 9 tobogane de apă, o piscină cu valuri, spatiu exterior verde, camere spatioase, divertisment pentru copii - aquaparc si lunaparc, animatie activa si activitati sportive.
Recomandat pentru: Familii cu copii

Vezi prețurile la Hotel Royal Wings din Lara Kundu

Hotel Miracle Resort
Situat la 7 minute pe jos față de plajă, pe malul apei, acest hotel oferă o piscină în aer liber, o piscină interioară şi o zonă de plajă privată, cu şezlonguri şi umbrele de soare gratuite. Baia turcească, sauna şi accesul la WiFi în zonele publice sunt disponibile gratuit. EXPO 2016 Antalya este la 14 km de Miracle Resort Hotel.
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Familii cu copii
Distanta fata plaja 10m

Vezi prețurile la Hotel Miracle Resort din Lara Kundu

Hotel Kervansaray Kundu Beach
piscina pentru copii, care are un topogan mare cu apa, program de animatie oferit pe tot parcursul zilei si minidiscoteca
Recomandat pentru: Familii cu copii

Vezi prețurile la Hotel Kervansaray Kundu Beach din Lara Kundu

Delphin Diva este un complex all inclusive de lux din Antalya care oferă 230 de metri de plajă privată şi o piscină în aer liber cu tobogane de apă. Se află la 11 km de Aeroportul Internaţional din Antalya, este un hotel confortabil, spatiu exterior cu multa verdeata. Design interior clasic, camere confortabile. Recomandat familiilor cu copii.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Vezi prețurile la Hotel Delphin Diva Premiere din Lara Kundu

Hotel Delphin Palace
Situat la 4 minute pe jos față de plajă. Hotelul de 5 stele de la malul mării, Delphin Palace, este situat la Marea Mediterană, în Antalya si oferă camere cu Wi-Fi gratuit, o piscină mare în stil lagună, activităţi în timpul zilei şi divertisment de seară. Hotel cu design interior elegant. Varietate de restaurante a la carte. Spatiu exterior cu verdeata. Animatie activa
Recomandat pentru: Familii cu copii

Vezi prețurile la Hotel Delphin Palace din Lara Kundu

Hotelul Fame Residence Lara se afla la o distanta de 14 km fata de aeroportul Antalya si 16 km de centrul orasului Antalya.
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Familii cu copii

Vezi prețurile la Hotel and Spa Fame Residence Lara din Lara Kundu

Situat la 5 minute pe jos față de plajă. Acest complex luxos de 5 stele, situat pe plaja Lara din Antalya, la 16 km de EXPO 2016 Antalya, este construit pe un teren de 53.000 m², cu grădini amenajate. Complexul oferă un centru spa, piscine în aer liber cu tobogane cu apă și un parc de distracții, fiind un hotel modern cu camere spatioase si confortabile, bucatarie buna. O diversitate de activitati pentru copii: lunaparc, piscina, tobogan.
Recomandat pentru: Familii cu copii

Vezi prețurile la Hotel Royal Holiday Palace din Lara Kundu

Hotel Sherwood Breezes Resorts
Mini club pentru copii cu programe speciale.
Recomandat pentru: Familii cu copii

Vezi prețurile la Hotel Sherwood Breezes Resorts din Lara Kundu

Afisare 1-10 hoteluri din 13 hoteluri din Lara Kundu
* arata hoteluri din Lara Kundu pe pagina
Pagini: 1 2 > »