Cazare Lagomandra, Sithonia

Comparam preturile pentru vacanțe în Lagomandra Sithonia, Halkidiki de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Lagomandra Sithonia - Halkidiki


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Lagomandra Sithonia


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Hotel Diaporos
Halkidiki / Vourvourou Sithonia (7.1 km distanţa de Lagomandra Sithonia)
Situat la 15 minute pe jos față de plajă, Hotelul Diaporos se află în Sithonia - Vourvourou, pe Insula Halkidiki, la doar 2 minute de mers pe jos de plajă. Un mic hotel confortabil, langa plaja
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 100m

Hotel Ekies All Senses Resort
Halkidiki / Vourvourou Sithonia (7.9 km distanţa de Lagomandra Sithonia)
Hotel rafinat, cu un peisaj natural foarte frumos, avand plaja cu nisip, mare linistita, frumusetea muntilor si a padurilor de pin, camere si apartamente confortabile, cu design personalizat, 2
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 10m
Lagomandra Sithonia

Cazare in Lagomandra, Sithonia, ce trebuie sa stim

Plaja Lagomandra se găsește între stațiunile Nikiti și Neos Marmaras – la 9 km de Neos Marmaras și la 14 km de Nikiti. Șoseaua principală trece chiar pe lângă plajă și există și un indicator către plajă din drumul principal. Tot langa plajă există si o parcare bine amenajată, în mare parte situată la umbra unor pini tipic mediteraneni. Este recomandat să veniți devreme la plajă ca să puteți găsi un loc bun de parcare la umbră.

În lungul Plajei Lagomandra există amplasate câteva taverne chiar în spatele plajei, cufundate în pădurea de pin care dă o umbră foarte plăcută și binevenită mai ales în miezul zilei. Uneori la prânz poate fi aglomerat și va trebui să așteptați comanda și nota de plată, dar dacă ați venit la relaxare și nu vă grăbiți, veți avea ocazia să admirați și mai mult frumusețea acestor locurI.

Cum plaja este situată în lungul șoselei principale din vestul Brațului Sithonia, salba de hoteluri înșirate de-a lungul drumului aduc mulți turiști la plajă și oferă în același timp și un sejur foarte liniștit, mai retras față de stațiunile celebre din Sithonia.

Plaja in Lagomandra

Cotată cu Steagul Albastru, Plaja Lagomandra este o plajă de nisip care se întinde pe aproximativ 1 km lungime.

Plaja este de fapt împărțită în două plaje mai mici care sunt despărțite între ele de o mică formațiune stâncoasă, foarte pitorească.

Plaja are o formă de semicerc, cu o intrare mai abruptă în apă de pe margini, dar cu intrare lină în apă din zona centrală a plajei. Aici se intră în apă lejer pe nisip, amănunt foarte prețios pentru tinerii înotători și pentru familiile cu copii.

Marea este curată, de un verde-albastru străveziu și aproape ireal, unde este o minunăție să te bălăcești toată ziua.

Partea de nord a plajei este cea mai populară și aceasta este flancată de o pădure naturală de pini stufoși care dau umbră chiar și când sunteți pe nisip.

În schimb, partea de sud a plajei este ceva mai sălbatică și spațioasă, foarte căutată de către rulotiști care găsesc un loc bun la umbră pentru rulotele lor în pădurea de lângă plajă.

Plaja este bine organizată și în ceea ce privește sporturile nautice, astfel că aici puteți găsi un centru de scufundări, apoi un punct de închiriere pentru bărci, caiace, banana, cât și ski nautic, snorkeling.

Plaja Lagomandra este foarte bine organizată și amenajată, astfel că puteți fie închiria un set de șezlonguri cu umbrelă de paie de pe plajă sau vă puteți pune propriile umbrele de soare și scaune în zona liberă special destinată pentru aceasta.

Plaja mai dispune de o sumedenie de alte utilități – de la restaurante, magazine, unități de cazare imediat lângă plajă și chiar și un supermarket în apropiere.

Deoarece este situată pe partea vestică a Brațului Sithonia, de pe plaja Lagomandra se poate admira apusul soarelui, care la orizont se contopește cu silueta difuză a muntelui Olimp. De asemenea, în zare se poate vedea silueta de la Insula Țestoaselor, iar dacă sunteți norocoși, se pot vedea și delfini când înoată mai aproape de țărm.