Oferte All Inclusive Litoral - 0 Hoteluri din Cap Aurora Disponibile

Comparam preturile pentru  Cap Aurora  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Cap Aurora / cu filtrele selectate

Mai multe informatii despre Cap Aurora

Cap Aurora

Statiunea Cap Aurora este situata in sudul statiunii Jupiter, alipita acesteia.La fel de verde ca si statiunile vecine, Cap Aurora este o locatie linistita si plina de farmec. In zona, tarmul marii este mai inalt fata de plaja, iar hotelurile sunt asezate aproape de malul marii. Datorita pozitionarii, facilitatilor si factorilor naturali pe care ii ofera, statiunea Cap Aurora este ideala pentru relaxare si cure de tratament cu factori naturali: aer marin, apa sarata si soare.

In zona statiunii Cap Aurora plaja este ingusta si modelata de golfuri. Avand in vedere ca tarmul este mai inalt in aceasta zona, accesul pe plaja se face pe scari sau pe alei care coboara lin pe nisip. Statiunea Cap Aurora pune la dispozitia turistilor hoteluri care poarta numele unor pietre pretioase si semi-pretioase precum Hotel Diamant, Hotel Topaz, Hotel Safir, Hotel Onix, Hotel Opal. Acestea sunt asezate chiar pe tarmul marii, foarte aproape de plaja.. Multe dintre aceste localuri sunt construite in zona de nord a statiunii, pe partea opusa marii.

Datorita pozitionarii, facilitatilor si factorilor naturali pe care ii ofera, la fel ca si statiunea Jupiter de care este alipita, statiunea Cap Aurora este ideala pentru relaxare si cure de tratament cu factori naturali: aer marin, apa sarata si soare.,/p>

Mergi Sus

Curs valutar Banca Transilvania

16.11.2018
1 EURO = 4.71 Lei

Ne gasiti pe

021.311.7464 Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti