Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Oferte Cazare - Antalya 2018 - 5 Hoteluri din Antalya Disponibile

Comparam preturile pentru  Antalya  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Antalya


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Antalya?
(Scor: 4.851 / 20 voturi)
Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa este situat în Kargicak, la doar 150 de metri de mare. Hotelul are o zonă de plajă privată, un centru spa, o piscină în aer liber şi un tobogan de apă. La proprietate există parcare privată gratuită.
Zbor din: Bucuresti, Cluj, Timisoara
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 100m
Acest complex luxos, este situat pe plaja Konyaaltı, în apropiere de centrul plin de viaţă al oraşului Antalya. Hotelul are o piscină în aer liber, terenuri de tenis şi un centru spa modern.piscina, loc de joaca, mini-club (copii 12 - 15 ani, din 15.05), bona (contra cost)
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Recomandat pentru: Familii cu copii
Hotel modern, camere spatioase si luminoase. Posibilitatea cazarii grupurilor corporate. Amplasare in apropiere de centrul orasului, cafenele, restaurante si discoteci. Situat la 800 de metri de muzeul oraşului Antalya şi de Minaretul Rupt, aeroportul se află la 10 km, iar EXPO 2016 Antalya este la 19 km de Ramada Plaza Antalya.
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Recomandat pentru: Lux Vip
Situat la 4 minute pe jos față de plajă, oferind vedere la mare şi la munţii Taurus, situat în mijlocul grădinilor cu vegetaţie exotică din parcul cultural Atatürk, lângă plaja Konyaaltı, Hotel Rixos Downtown, ofera piscină în stil lagună şi serviciu gratuit de transfer la plajă( Plaja Konyaaltı se află la 300 de metri. Această proprietate are certificare ecologică.
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Recomandat pentru: Familii cu copii
Situat la 2 minute pe jos față de plajă, Hotelul SU se află pe plaja Konyaalti si oferă un centru spa mare, piscine interioare şi în aer liber şi 6 restaurante, Aqualand cu o suprafaţă totală de 11500 mp şi include 12 tobogane de apă, piscină cu valuri, piscină pentru activităţi şi piscină pentru copii.
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 10m